Софийска област и китайската провинция Хубей ще си сътрудничат,според меморандум,

...
Софийска област и китайската провинция Хубей ще си сътрудничат,според меморандум,
Коментари Харесай

Софийска област и китайската провинция Хубей ще си сътрудничат

Софийска област и китайската провинция Хубей ще си сътрудничат,според меморандум, който подписаха регионалния шеф Илиан Тодоров и зам.-председателят на Комитета на Китайската национална политическа конференция Хуминг Ма.

София

Китайската делегация пердложи на регионалния шеф на София благоприятни условия за съдействие в областта на културния продан, образованието, селското стопанство и инфраструктурата.

Хуминг Ма - зам.-председател на Комитета на Китайската национална политическа конференция: " Посетихме Румъния, Сърбия, а в този момент България. Има какво да се желае в региона на инфраструктурата. Например би могло да се построи високоскоростна железница. Направи ни усещане многото обработваема повърхност, тъй че китайски компании могат да влагат и в селското стопанство ". Илиан Тодоров - регионален шеф на София: " Ще сме радостни, в случай че се стигне по сходни планове и каквото зависи от мен в персонално качество ще го извърша на 100% с една единствена цел - нещата да се случат и да се развиват ".
Областният шеф на София бе поканен да взе участие в огромен стопански конгрес в Хубей идващия месец, в границите на който да бъдат подписани и съответни съглашения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР