Софийска градска прокуратура /СГП/ повдигна обвинения на трима служители на

...
Софийска градска прокуратура /СГП/ повдигна обвинения на трима служители на
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на трима души за убийството в кв. „Орландовци“

Софийска градска прокуратура /СГП/ повдигна обвинявания на трима чиновници на охранителна компания за осъществено от тях ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод. Владислав Д., Георги Я. и Татян Н. са упрекнати, по тази причина, че на 16.05.2019 година на територията на месокомбинат „ Родопа-София " са умъртвили по изключително непосилен метод 29-годишната П.С, оповестяват от прокуратурата.

Тримата причинители завързали ръцете на потърпевшата и й нанесли голям брой удари по главата, гръдния панер, корема и крайниците. В резултат на това се развили травматичен и хеморагичен потрес, довели до изострен срив на хемодинамиката и настъпване на гибелта й.

Единият от причинителите Владислав Д., е осъществил действието в изискванията на рисков рецидив, откакто е бил наказан в чужбина за трафик на наркотични субстанции на 13 години и 4 месеца отнемане от независимост.

Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа, с оглед обезпечаване явяването им пред съда за установяване на мярката за неотклонение „ задържане под стража ".

Ако бъдат приети за отговорни по повдигнатите им обвинявания, извършите могат да получат санкции в размер от 15 до 20 години „ отнемане от независимост ", „ пожизнен затвор ", или „ пожизнен затвор без право на подмяна ".

Разследването по случая продължава.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР