Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство по случая с умрелия

...
Софийска градска прокуратура образува досъдебно производство по случая с умрелия
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва инцидента в Партийния дом

Софийска градска прокуратура образува досъдебно произвеждане по случая с умрелия охранител в постройката на някогашния Партиен дом. СГП ще проверява гибелта на 25-годишния Даниел Тасев, който бе открит мъртъв в шахта на градеж в постройка на Народното събрание.

Прокуратурата и нформира, че главната версия е че, мъжът по несъобразителност или небрежност е паднал в шахтата. Извършен е оглед на мястото на случая.

 Разследват гибелта на охранител на ремонта в Партийния дом Обновена
Разследват гибелта на охранител на ремонта в Партийния дом

Семейството е издирвало два дни 25-годишния мъж

От Софийска градска прокуратура са назначили съдебно-медицинска експертиза, с цел да се откри повода за гибелта.

Ще бъде тествано спазено ли е трудовото законодателство и условията за сигурност на труда, както и документите на компанията, в която е работил Тасев. Освен това следва прокуратурата да изиска записите от видео-наблюдението.

Припомняме, охранителят е открит откакто два дни е търсен от фамилията си. Т ой от две години работи във компанията, която пази преустройването на някогашния Партиен дом. Тръгнал е за нощна промяна в петък следобяд. Оттогава околните му нямат контакт с него. Те са подали сигнал в полицията денонощие след изгубването.

След подаването на сигнала в полицията, от охранителната компания им се обажда жена, която декларира, че от Пето районно са ги уведомили, че младият мъж е паднал в шахта и е умрял.

Починалият охранител е бил един от най-хубавите чиновници на компанията, по думите на ръководителя на компанията Филип Чипев , който е шурей на зам.-министър Султанка Петрова. Във съдбовната нощ по неизяснени аргументи младият мъж е напуснал поста си, с цел да приказва със чиновник на НСО.

Шахтата, в която е открито тялото му, е отвън обсега на камерите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР