Софийска градска прокуратура е привлякла в качеството на обвиняем седемдесет

...
Софийска градска прокуратура е привлякла в качеството на обвиняем седемдесет
Коментари Харесай

Разследват убийство, извършено в апартамент в столицата

Софийска градска прокуратура е привлякла в качеството на обвинен седемдесет и три годишния Г.Л. за осъществено от него съзнателно ликвидиране – закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс, оповестиха от прокуратурата.
На 02.07.2020 година, към 21:15 ч., в жилище на ул. „ Средна гора “ в столицата, мъжът нанесъл удар с нож на внука си - Г.В. (на 29 години). В резултат на пострадването в лявата част на гръдната половина, потърпевшият умрял.
Досъдебното произвеждане по случая е почнало предвид на местопрестъпление, освидетелстване на разположение и разпити на очевидци. Към сегашния миг е известно, че претекстовете за смъртоносното нахлуване са битови.
Понастоящем обвиненият е арестуван с разпореждане на прокурор в Софийска градска прокуратура. Изготвено е искане към съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Г.Л., което ще се прегледа на 05.07.2020 година
За закононарушението, в което Г.Л. е упрекнат, законът планува наказване от 10 до двадесет години „ отнемане от независимост “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР