Софийска градска прокуратура е образувала дело за незаконно записване на

...
Софийска градска прокуратура е образувала дело за незаконно записване на
Коментари Харесай

Прокуратурата образува дело за незаконно записване на Борисов

Софийска градска прокуратура е образувала дело за нелегално записване на премиера Бойко Борисов. Държавното обвиняване към този момент назначило експертиза на изтеклия в средата на юни първи аудиозапис на Борисов, само че тя още не е подготвена. Те към този момент бяха обект на две експертизи в Съединени американски щати, поръчани от уеб страницата " Биволъ " и евродепутата Елена Йончева, които демонстрираха, че няма операция.

По делото работи екип от наблюдаващите прокурори, които са решили да причислят към делото видеото от премиерската резиденция, както и последния аудиозапис, за които се твърди, че е на премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев.

За тези случаи е разпитан и предходният началник на Националната работа за защита ген. Красимир Станчев.

" След правенето на назначените експертизи българската общност ще бъде осведомена за заключенията. По делото следва определяне и разпит на лица, имащи връзки към проверявания случаи. Софийска градска прокуратура ще продължи да осведоми българската общност за хода на досъдебното произвеждане ", се споделя в известието на прокуратурата.

Очаквайте подробности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР