Софийска фирма е наела офиса, в който се помещаваше фалиралата

...
Софийска фирма е наела офиса, в който се помещаваше фалиралата
Коментари Харесай

И таз добра! Няма да повярвате какво ще отворят на мястото на фалиралата дупнишка пирамида

Софийска компания е наела офиса, в който се обитаваше банкрутиралата Дупнишка известна каса, и отваря игрална зала за хазартни игри в него. Наемател е компанията „ Хемус-турс “ ЕООД с шеф Йонко Радков от София, сега в Дупница се търсят крупиета. Тече интензивен ремонт на помещението, служащи правят довършителни действия. Фирмата има обект и в Благоевград, написа Struma.bg.

С тази игрална зала местата за
хазартни игри в Дупница стават шест. Дупничани подмятат иронично, че новото казино няма смисъл да започва, тъй като в същата зала Близнакови към този момент са „ блъснали “ джакпота.

Собственикът на парцела Росен Пешев в продължение на няколко месеца търсеше наемател на помещението против 700 лева месечено. Той е изискал позволение от общината да извърши ремонтни действия в помещението, което се намира на партера на жилищен блок.

Както „ Струма “ писа, Георги Близнаков и брачната половинка му Ивона завлякоха и Пешев, като не заплатиха наема за офиса за няколко месеца обратно.

Прави усещане, че игралните зали се пълнят най-вече с младежи. Регистрираните безработни младежи в община Дупница на възраст до 29 година са 8,5%.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Георги Пехливански съобщи във връзка отварянето на поредна игрална зала: „ Нямам нищо срещу да се отварят заведения за
хазартни игри, само че по-добре е да се отварят цехове и предприятия, с цел да има хората къде да работят и да получават заплати “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР