Софийска баница и високи технологии ще посрещат еврогостите в София

...
Софийска баница и високи технологии ще посрещат еврогостите в София
Коментари Харесай

Подготовка за председателството: София се стяга за гости от Европа


Софийска баница и високи технологии ще посрещат еврогостите в София по време на европредседателството. Как ще се показа столицата пред чужденците?

Пътят от Европа към България е посипан с нови пътни знаци. Към летището. И още: всички огромни булеварди се кичат с логото ни за председателството на Европа. Външната реклама коства близо милион и половина.

София ще се популяризира през европредседателството и като туристическа дестинация. Първите букви от името на града са употребявани в новата образна акция “Sofia So… ” – София толкова… новаторска, зелена, гостоприемна. А за гостоприемството ни подсигуряват Бистришките баби.

От билбордове в града ще гледа и една от най-успешните български нововъведения в последните години. Стартъп планът халф байк на Мартин Ангелов. Полуколело.

„ Има ужасно доста дейни младежи, които желаят нещо да създадат и с малко помощ от тези, които ръководят могат да създадат чудеса просто. Трябва да се разпознават просто ”, споделя Мартин Ангелов.

А гостите на София ще могат да схващат има ли забавен туриатически обект в радиус от 600 метра на нова туристическа карта, която скоро ще се появи по улиците в София.

Новите табели ще осведомят на български и на британски, ще демонстрират точна локация на 40 туристически обекта. И в случай че новите табели за туристите в София са ясни и съответни, то в столицата към момента има такива, които заблуждават, като тази за музея за история на София, която демонстрира неверна посока.

А в очакване на гостите, София интензивно се почиства. Общината е отпуснала 3 млн. лева повече за миене на улиците в центъра. А знамената на страните-членки към този момент се веят по пътя на евродепутатите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР