Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени

...
Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени
Коментари Харесай

Звездна бомба! Анита е минало. Известна красавица спечели сърцето на Димитър Рачков

Софиянката Камелия Андонова омайност сърцето на един от най-желаните ергени у нас – Димитър Рачков. Според околните им двамата към този момент са двойка.
Красивата 35-годишна мацка и водещият на „ Като две капки вода “ предишния уикенд са разменяли нежности, целувки и обятия в „ Хасиенда бийч “ в черноморското населено място Лозенец, написа България Днес.
Камелия от няколко години прекарва летата там, а по специалност е сладкар. Миналата година кръшната кокона откри сладкарница в центъра на „ Лозенец “, в която предлага лични захарни изкушения. Иначе има личен сладкарски завод в София.
Познанството на Димитър Рачков с Андонова обаче датира от предаването „ Като две капки вода “, където хубавицата последния сезон се е занимавала със стайлинга.
Андонова е познато лице на феновете на Нова тв с присъединяване си в „ Сладкото съревнование – Bake off “, което се излъчи през 2016 година Тогава тя е работила в банка.
През свободното си време знойната мацка тренира бокс и всяка заран прави кросове на морето.
„ Най-сетне Митко си откри жена като за него – и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен “, радват се приятелите на чаровния водещ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР