Софиянка е била измамена с близо 50 000 лева, дадени

...
Софиянка е била измамена с близо 50 000 лева, дадени
Коментари Харесай

Измамиха жена с общинско жилище

Софиянка е била излъгана с близо 50 000 лв., дадени на измамница против заричане да уреди общинско жилище. Това се оплака жена, която към този момент избира да не разкрива самоличността си и се показва като Мария. „ Живеехме със фамилията на сина в апартамент от 60 квадрата. Спешно търсех метод да получа опция за общинско жилище. Така попаднах на Светла Данкова, срещна ни нейният вуйчо Куни Хаджиев ", споделя Мария, пред TrafficNews. Историята се разиграва преди 10 години.

Данкова се показва като човек, който е работил в районната община в столичния регион " Подуяне ", има доста контакти и може да уреди жилище за няколко месеца. „ Със сина ми взехме решение апартаментът да е на снаха ми на името, тъй като тя нямаше никаква благосъстоятелност. Започнахме да вървим в общината трите, само че Светла ни оставяше в коридора и споделяше, че „ нейният човек “ желал да се вижда единствено с нея “, споделя излъганата жена.

В следствие Данкова стартира да желае вноски в размер на 7-8 хиляди лв. с ангажимента, че дадената сума ще бъде приспадната от крайната цена на общинското жилище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР