Софиянец се свърза с редакцията на Burgas24.bg, за да сподели

...
Софиянец се свърза с редакцията на Burgas24.bg, за да сподели
Коментари Харесай

Опит за измама? Вижте как брокер на недвижими имоти опита да вплете в мрежите си семейство софиянци!

 Софиянец се свърза с редакцията на Burgas24.bg , с цел да показа печалния си опит да закупи жилище на родното ни Черноморие. Георги Ганев и фамилията му останали меко казано разочаровани от непрофесионалното отношение от страна на бургаски брокер на недвижими парцели. Пропътували целия път от столицата до Бургас за оглед, който по този начин и не се осъществил. Посоченият от компанията адрес пък бил фалшив…

Ето и цялата история, разказана от нашия четец:

  " Със брачната половинка ми взехме решение да закупим парцел на нашето Черноморие. Спряхме се на Свети Влас. В уеб страницата ALO.BG попаднахме на публикация за продажба на студио в комплекс CROWN FORT CLUB, на цена от 18500 евро. Офертата беше оповестена от компания INTERNACIONAL.BG, с адрес гр.Бургас, ул. " Апостол Карамитев " 10 и шеф Александър Гюнкин. Обадих се на посочения телефон, разговаряхме с господина за парцела, възможна отстъпка и така нататък На идващия ден още веднъж се чухме по телефона. Гюнкин ми сподели,че притежателят е подготвен да смъкна 500 евро от цената, само че нямали извадени нужните документи за продажба,и им трябвал към месец да ги извадят. Отговорих, че желая да създадем оглед и в случай че решим с жена ми можем да оставим капаро. Обадих се на идващия ден, Гюнкин ми изясни, че можем да създадем оглед на 31.07.2019 година и че притежателят желал малко по-голямо капаро, с цел да покажем съвестност. Ставаше въпрос за 3000 евро. Каза ми, че можем да преведем парите, а той ще ми прати на вайбър  образец от контракта и като отидем за оглед ще го подпишем. Отговорих, че първо желая да създадем оглед и той се съгласи.

На 31.07.19 година тръгнахме към Бургас със брачната половинка ми и сина ми. Бяхме стигнали съвсем до Бургас, когато ми се обади Гюнкин и ми изясни,че не може да има оглед, тъй като шефът на комплекса не желал да позволи огледа. Обясних му, че отиване и връщане са 800 км и по този начин не може да се подиграва. Каза, че нямал виновност, че очевидно някой различен желал да купи студиото, тъй като цената била доста преференциална, някой непосредствен до ръководещата компания и че в дадения случай той с изключение на да ми изясни обстановката друго не може да направи. Стигнах до Бургас, отидох на посочения в обявата адрес на компанията на ул. " Ап. Карамитев " 10, само че се оказа, че на този адрес такава компания няма. Отново му се обадих и попитах за какво адресът е подправен, на което той ми отговори, че не поддържа този офис, че в случай че останем в Бургас можело да се забележим на идващия ден следобяд, тъй като жена му имала рожден ден и й бил заречен да излезе с нея. Казах му, че за тази насмешка, ще пиша до всички вероятни институции и му затворих телефона.Около 15 мин по-късно Гюнкин ми се обади и стартира да ме заплашва,че ще ме съди за клюка, че щял да ми откри данните и така нататък Оказа се.че е влезнал във вайбъра и е изтрил образеца на контракта, който ми беше изпратил, а също и всички  разгласи на компанията в интернет. Когато за първи път видях въпросната публикация, която ме заинтересува, прегледах всички разгласи на въпросната компания, INTERNACIONA.BG. Имаше много разгласи,къщи, жилища, чартърен, както и изложение на десетгодишна история на компанията. Сега в случай че изпишете тази компания в GOOGLE, такава компания не излиза изобщо. Много необичайно, по този начин бързо да заличиш толкоз години труд. Повече няма какво да прибавя. Бесен съм, че такива хора се популяризират и работят. Надявам се, че ще се заинтересувате и ще извършите нужното,та такива хора, да не петнят репутацията на целия отрасъл ".  

Burgas24.bg остава отворен за отговор от страна на заинтригуваните страни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР