Софиянец разкри крадецът на собствения му портфейл. Действието се е

...
Софиянец разкри крадецът на собствения му портфейл. Действието се е
Коментари Харесай

Охранител не се поколеба, открадна забравен портфейл ВИДЕО

Софиянец разкри крадецът на личния му портфейл. Действието се е разиграло в магазин до Лъвов мост. Мъжът е не запомнил портфейла си върху витрина за сладолед. На записи от камерите за видеонаблюдение се вижда по какъв начин охранителят застава с тил към непознатата движимост, след което доста деликатно я прибира в джоба си. В последвие отхвърля за стореното.

„ Мега скандална преживелица отпреди малко в ПроМаркет на Лъвов мост, където охранителят ми открадна забравеният портфейл и направи всичко допустимо да не се прегледат записите от камерите! Първоначално ме накара да оставя телефон за връзка, в случай че някой го е намерил и върнел да ми звъннели, само че нямало метод без шеф да се прегледат записите. Добре, че съм бъбрив и не оставих нещата по този начин, та пристигна касиерът, който ме обслужи и си игра половин час да разучи по какъв начин се борави с техниката! Благодаря му за съдействието и отделеното време. А на Васко Охранителят, който отхвърляше до последно и се оказа, че по-късно беше захвърлил забравеният портфейл сред рафтовете (защото с изключение на карти и документи вътре нямаше нищо друго), ще му кажа да е жив и здрав и да изясни почтено на фамилията си за какво от на следващия ден не е на работа, “ написа Цветан Александров.

„ Намирането на непозната движимост не е " късметче " и да си ви е ваша благосъстоятелност към този момент, като че ли сте на село, “ разясняват в мрежата.

Ето и фрагментите:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР