Софиянец например е пуснал оферта в една от най-големите платформи

...
Софиянец например е пуснал оферта в една от най-големите платформи
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Всеки, Който Има Хартиен Лев, Може Неочаквано Да Забогатее!

Софиянец да вземем за пример е пуснал оферта в една от най-големите платформи за безвъзмездни разгласи за сбирка от 9 такива купюри, за които желае общо 300 лв..

Това прави по 33 лв. за брой. Потребителят прецизира, че банкнотите не са били в обращение и не са прегъвани. Освен това имат поредни серийни номера. Цената обаче предстои на сделки. Друг консуматор, също от София, пък напряко желае 100 лв. за хартиената еднолевка.

Банкнотата със св. Иван рилски, която бе сменена от Българска народна банка от еднолевова монета и спряна от обращение от 2016 година, може да се откри и по-евтино, само че такива предложения не са доста.

Най-изгодното предложение е на консуматор от Добрич, който желае за нея единствено 8 лв., като за купувачи от района предаването става персонално.

Само по 5 лв. пък различен консуматор предлага комлекти на промоция от хартиени еднолевки и двулевки. Сетът от четири купюри е 20 лв., по този начин цената на брой е 5 лв.. Проблемът обаче е, че банкнотите са смачкани и изтъркани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР