София. Завинаги ни напусна доц. д-р Мария Демирова - доктор

...
София. Завинаги ни напусна доц. д-р Мария Демирова - доктор
Коментари Харесай

Почина доц. д-р Мария Демирова

София. Завинаги ни напусна доцент доктор Мария Демирова - лекар на медицинските науки, прелестен човек и извънреден експерт - пулмолог, активист на експертизата на работоспособността, която до последния си мирис, повече от 40 години раздаваше познания и опит на нуждаещите се. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София .

„ Ще я помним с нейната добрина и съпричастност към здравните проблеми на болните и грижа за здравите. Към всички, които се обръщаха за помощ и съвет към нея в Клиниката по професионални болести на МБАЛ " Св. Иван Рилски " и Медицинския университет – София “, показаха от Градския съвет на Българска социалистическа партия.

Доц. Демирова интензивно и професионално подпомагаше работата на Федерация " Обществено здраве " към Градския съвет на Българска социалистическа партия - София с новаторски хрумвания за профилактика на белодробните заболявания, за нараснало внимание към професионалните болести, за съвременна здравна политика с оглед запазване, подсилване и увеличение на професионалното и на публичното здраве.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР