София. Защо Община Плевен допуска човек, нарушител на обществения ред,

...
София. Защо Община Плевен допуска човек, нарушител на обществения ред,
Коментари Харесай

Граждани сигнализираха депутата от ГЕРБ Владислав Николов за нередности при експлоатацията на синята зона в Плевен

София. Защо Община Плевен позволява човек, извършител на публичния ред, да упражнява надзор върху спазването на наредбите за синя зона в Плевен? С тази тематика възмутени жители през днешния ден срещнаха народния представител от ГЕРБ Владислав Николов по време на постоянната му приемна. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
„ Не може човек, който вади револвер в " Кайлъка " за това, че са го спрели да премине през бариерата с колата си, да се употребява с доверието на кмета на Плевен и да репатрира с паяк извършители на разпоредбите за паркиране. ”, безапелационни бяха плевенчани.
Един от жителите даже е подал сигнал в Районна прокуратура Плевен за това, че има нередности с употребата на синята зона в града. Той е описал и случай, при който репатриращият автомобил прави нарушаване на правилника за придвижване по пътищата и основава причина за пътно-транспортно произшествие. В сигнала си до прокуратурата индивидът изисква инспекция на това дали работата на т-нар паяк не е в прорез със Закона за придвижване по пътищата.
„ Ясно е, че с приходите от вдигнатите коли Общината се пробва да набави свежи средства в бюджета си, само че редно ли е това да става все за сметка на жителите? ”, попитаха хората.
Народният представител Владислав Николов се ангажира да сезира кмета на Плевен с този сигнал, с цел да се откри съответно решение на проблема
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР