София. Заместник-министър Красимир Ципов се срещна с делегация от депутати

...
София. Заместник-министър Красимир Ципов се срещна с делегация от депутати
Коментари Харесай

Заместник-министър Красимир Ципов се срещна с делегация от депутати от Ландтага на провинция Саксония-Анхалт

София. Заместник-министър Красимир Ципов се срещна с делегация от депутати от Ландтага на провинция Саксония-Анхалт. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Срещата в Министерството на вътрешните работи е първа в програмата на немските посетители. По време на диалозите бе оценено дългогодишното партньорство в региона на вътрешните работи и постигнатото интензивно оперативно взаимоотношение - бърз продан на информация, взаимни екипи за следствия, взаимни полицейски дейности. Бе маркирана и въведената процедура за полицейско взаимоотношение - взаимни патрули по време на дейния летен сезон у нас и български служители на реда, които подкрепят немските си сътрудници при работата с българските общности в разнообразни немски градове. Оценката бе доказана и от немските посетители, които благодариха за постигнатото положително съдействие както двустранно, по този начин и в границите на Европейски Съюз.
Заместник-министър Ципов благодари за поддръжката на Германия в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на 2018 година В този смисъл немските посетители още един път оцениха високо постигнатите съответни резултати по време на нашето председателство.
В рамките на срещата бяха разисквани и настоящи въпроси, свързани с граничната сигурност и надзор. В този подтекст още веднъж бе доказана оценка за страната ни като потвърдил се виновен сътрудник.
На срещата участваха ръководителят на ДАБ Петя Първанова, зам.-директорът на ГДГП ст. комисар Стоян Иванов и заместник-директорът на Дирекция „ Миграция “ Марияна Маринова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР