София. Зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна

...
София. Зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с ръководителя на софийското бюро на Фондация „Конрад Аденауер“ Торстен Гайслер

София. Зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов организира работна среща с ръководителя на софийското бюро на Фондация „ Конрад Аденауер “ Торстен Гайслер, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Двамата разискаха идните европейски избори, като подчертаха нуждата от повече разговор с жителите и покровителство за основополагащите европейски полезности.
Отбелязано бе, че национал-популизмът и отрицателният дискурс на страха и омразата могат единствено да навредят на Съюза и националните политически системи. Двамата се сплотиха към значимостта на високата изборна интензивност на европейските избори през май, което ще подсигурява осведомен и разумен избор за тези партии, действително защитаващи националните и европейски цели и ползи в Европейския парламент. Цветанов и Гайслер бяха единомислещи, че неотдавна откритото съдействие сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили би трябвало да е дълготрайно и да почива на взаимна уместност. Същото важи и за плануваното съдействие на ГЕРБ с Обединените земеделци.
Гайслер осведоми Цветанов за направен от Фондацията в съдействие с Германо-българската индустриално-търговска камара разбор на немските вложения в България. Той демонстрира, че размерът им е доста по-голям от регистрирания от формалната статистика, като това се дължи на обстоятелството, че тези вложения от време на време минават през трета страна или са от второстепенен темперамент за разширение на към този момент осъществени вложения.
Цветанов благодари на Гайслер за самодейностите, които Фондация „ Конрад Аденауер “ организира в поддръжка на гражданското общество в страната, както и за отличното съдействие сред Фондацията и Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР