София. За всички клиенти на ЧЕЗ Електро България“ АД от

...
София. За всички клиенти на ЧЕЗ Електро България“ АД от
Коментари Харесай

Тодор Матев, ЧЕЗ Електро България: От 1 ноември се въвеждат промени за клиентите ни, осигуряващи по-голямо удобство и ефективност при контакт с дружеството

София. За всички клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД от 1 ноември се вкарват промени за клиентите ни, осигуряващи по-голямо улеснение и успеваемост при контакт с сдружението. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус ” Тодор Матев, шеф „ Продажби на дребно “ в „ ЧЕЗ Електро България “ АД. „ Във всеки Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ ще има обособени обособени гишета за обслужване на клиенти на Дружеството. Освен това, работното време на тези Центрове в 7 регионални града се трансформира. Във Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Перник, Кюстендил и Благоевград клиентите ще могат да употребяват услугите на Центровете всеки понеделник от 08:30 до 18:00 часа, всяка сряда от 08:00 до 17:00 часа, а през останалите работни дни от седмицата от 08:30 до 17:00 часа ”, изясни Матев. По думите му, за всички останали потребителски центрове работното време остава без смяна. Подробна информация за адресите и работното време на центровете за клиенти на ЧЕЗ ще може да се откри на уеб страницата www.cez.bg. На телефонния номер на компанията – 0700 10 010 ще бъде задействана обособена линия единствено за въпроси, свързани с активността и предоставяните от „ ЧЕЗ Електро България “ АД услуги. За контакт с Дружеството клиентите ще могат да употребяват особено основания нов имейл адрес [email protected], сподели още Тодор Матев.
„ Клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД ще могат да се възползват от всички услуги, създадени и предлагани от Дружеството. Като лицензиран търговец на електрическа енергия на свободен пазар предлагаме конкурентни цени за доставка на електроенергия; изцяло гратис, от името на клиентите - регистрация на свободен пазар на електроенергия; самостоятелен метод за заплащане на отговорностите с над 5 800 места за плащане; 9 метода за безкасово заплащане на сметки, забележителен брой съвременни услуги, измежду които електронна фактура, sms инспекция на сметка, sms уведомяване при неплатено обвързване, отдалечено обслужване “, уточни Тодор Матев.
По думите му, от няколко месеца сдружението предлага и електронната услуга „ Енергиен управител “, нов артикул за усъвършенстване на енергийното ползване. Чрез него клиентите получават информация за потреблението на електрическа енергия за 36 месеца обратно, разбор на потреблението с идентифициране на опциите за икономисване на разноски при използване на марки за енергийна успеваемост. „ Вече започва и взаимната ни акция с верига профилирани магазини, ориентирана към стимулиране на клиентите за потребление на енергийно ефикасни електроуреди. Допълнителна информация за специфичните отстъпки за клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД при закупуването на такива уреди от съответни магазини, ще може да се получи на профилираните гишета, които разкриваме в центровете ни за обслужване на клиенти “, сподели още Тодор Матев.

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР