София. За съжаление, по нито една тема нямаме реален опонент.

...
София. За съжаление, по нито една тема нямаме реален опонент.
Коментари Харесай

Бойко Борисов, ГЕРБ: Нямаме реален опонент по нито една тема

София. За страдание, по нито една тематика нямаме действителен конкурент. Това съобщи министър председателят в оставка и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов във включване във „ Facebook “ .

„ Скриха се. Отново не демонстрираха на хората какво желаят, какво вършат. Единствено се водят от злобата и от своята несръчност, национални изменничества. Колкото повече виждат, че са некомпетентни, колкото повече виждат, че са неподготвени да ръководят, толкоз по-злобни стават. Въпреки че ние казахме, ето, управлявайте. Ще ви предоставим, каквото поискате. Само не вкарвайте страната след пандемичната, икономическата, финансова и международна рецесия, и в политическа “, добави той.

Бойко Борисов напомни апела си 45-ото Народно събрани да работи до края на годината, а предварителни избори да се проведат по-късно.
„ Но в този момент Народното събрание, с голямото им болшинство, да вземе всички тези решения, които президентът споделя. Те могат да ги вземат. Да ни задължат. Да си махнат мораториума, тъй като пък няма да можем да го осъществим. Те се вкараха в секциите в чужбина, знаем за какво. И да ни ревизират. Проверявайте ни. Вие може и по-късно да ни проверявате. Дайте в този момент да решим въпроса с тези 10 неща, които всеки българин го интересуват. За една шепа парички тези хора са предали Господа – Юда. Тези предадоха фантазиите и упованията на доста хора “, добави министър председателят в оставка.

Борисов акцентира, че ГЕРБ може да е и градивна съпротива.
„ Всичко сме създали и не им стига. Искат тирания. Да искаш цялостно болшинство, с цел да може да става единствено каквото ти искаш, е тирания. И никой няма да го реализира. Ще ни вкарат в тежка политическа рецесия. Вече ни вкараха. Ще касират изборите по-късно. Затова Радев потърква ръце. Помпа ги, с цел да може служебното държавно управление да остане, до момента в който той каже. По този метод. По който се насъскваме всички партии, в един миг и след идващите избори няма да сядаме да си приказваме? “, запита той.

Премиерът в оставка означи още, че Татяна Дончева и Мая Манолова са от едно свърталище и уточни, че се е борил с тях през годините.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР