София. За първи път част от кучетата на ОП Екоравновесие“

...
София. За първи път част от кучетата на ОП Екоравновесие“
Коментари Харесай

Кучета на ОП „Екоравновесие“ ще вземат участие в международната инициатива PARK Day

София. За първи път част от кучетата на Оперативна програма „ Екоравновесие “ ще вземат присъединяване в интернационалната самодейност PARK(ing) Day, която ще се състои в петък, 14 септември. Животните ще бъдат включени в осведомителна апаратура, която ще бъде ситуирана в синята зона на пл. „ Св. Алескандър Невски “ сред 11.00 и 16.00 часа, и ще бъде ориентирана към изгодите от осиновяването на безстопанствени кучета от общинските приюти. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. Екипът на общинското дружество е подсигурил опция за осиновяване на място, тъй че всеки, който си хареса кученце по време на събитието, може единствено против персонална карта, изцяло гратис, да си го вземе у дома.
Всички животни, които се отглеждат в общинските приюти в Столична община са обезпаразитени, имунизирани, кастрирани и чипирани, което ги прави подобаващи за развъждане в домашна среда и измежду деца.
Международната самодейност PARK(ing) DAY сплотява жители, бизнеси и институции по целия сват за промяна на паркоместа във краткотрайни зелени пространства. Столична община е сътрудник на самодейността в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР