София. Всички партии се държат, говорят и действат като в

...
София. Всички партии се държат, говорят и действат като в
Коментари Харесай

Доц. Татяна Буруджиева: Всички партии се държат, говорят и действат като в предизборна кампания

София. Всички партии се държат, приказват и работят като в предизборна акция. Това сподели политологът доцент Татяна Буруджиева за дневният блок на Радио „ Фокус “ „ Добър ден, България “.

„ Това не е ръководство, всички го осъзнаваме, това е решение на съответни проблеми и задания с оглед идните избори “, съобщи тя.

По отношение на стопяване на ледовете и бъдещо ръководство в коалиция на партиите Политическа партия и Има Такъв Народ, доцент Татяна Буруджиева отговори, че би било краткосрочно. „ Да се решат три неща на едните, пет на другите - това не е ръководство. Това е решение на някакви съответни проблеми и задания поради идните избори. Абсолютно всички партии сега работят предвид на това какво и по какъв начин ще преценяват гласоподавателите. Едни такива дейности могат да бъдат и желанието да се ръководи, да се образува държавно управление или не, би трябвало да ги оценяваме в действителност като потребни и ефикасни в границите на една предизборна акция ", разяснява политологът, уточнявайки, че акцията ще е тежка за всички.

Според доцент Буруджева даже да се реализира някаква поддръжка, това държавно управление е обречено на крах и ще бъде направено единствено и само въз основата на предпочитание да се ръководи, а не каква работа може да се свърши.

Милослава АНГЕЛОВА

Пълния текст на изявлението четете по-късно в раздел „ Мнение ”

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР