София. Всички народни представители от ПП Атака“ ще бъдат в

...
София. Всички народни представители от ПП Атака“ ще бъдат в
Коментари Харесай

Десислав Чуколов: Всички народни представители от ПП „Атака“ ще бъдат в парламента и ще участват в съответните дебати

София. Всички народни представители от Политическа партия „ Атака “ ще бъдат в Народното събрание и ще вземат участие в съответните диспути. Това сподели за Агенция „ Фокус “ зам.-председателят на Политическа партия „ Атака “ и секретар на ПГ на „ Обединени патриоти “ Десислав Чуколов във връзка обезпечаването на кворума в Народното събрание. „ Както знаете, аз съм заместник-председател на Политическа партия „ Атака “ и това, което мога да уверя и вашите слушатели и читатели, както и съдружните ни сътрудници е, че народните представители от Политическа партия „ Атака “ на следващия ден ще бъдат в Народното събрание, където им е мястото, където ги е избрал българският народ и където те ще упражнят това, за което са определени. А точно – да бъдат там, да гласоподават и да се преценяват с това кое е вярно и кое не. Всички народни представители от Политическа партия „ Атака “ ще бъдат там, ще вземат участие в съответните диспути, ще вземат отношение “, разяснява Чуколов.
„ Казал съм на сътрудниците си, че всички задължения, които са отвън страната, има такива, само че задължението ни е към българския народ, а не към някаква непозната организация “, акцентира той.
Чуколов добави, че неговият апел е към другите партии, които са в коалиция „ Обединени патриоти “ и към самата Политическа партия ГЕРБ, както и към всички останали партии. „ Когато един депутат бъде определен за подобен, той съставлява българския народ. Нека да влезе в това обвързване и да съставлява българския народ, както и личната си партия. Днес разговарях и с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ и моят апел към тях беше да подсигурят плътното присъединяване на всички народни представители, определени от тяхната квота и да бъдат в пленарна зала. Доколко това ще го изпълнят и ще се съобразят с това, че в действителност би трябвало да бъдат в пленарна зала и на работното си място, това е тяхна отговорност. Ние от „ Атака “ не можем да носим отговорност за това “, съобщи депутатът.
Попитан дали е получил някакви поръчки от страна на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за обезпечаването на кворума, той отговори, че е получил много неубедителни обещания. „ Не съм оптимист, само че въпреки всичко поръчката си е поръчка, тя е отправена и стои и ще бъда отправена още веднъж и още веднъж “, сподели още Десислав Чуколов.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР