София. Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които създават висока

...
София. Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които създават висока
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Лиляна Павлова в Sin Cars: Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които създават добавена стойност

София. Високотехнологичните и иновационни производства са тези, които основават висока добавена стойност и българските млади експерти избират да се развиват точно в тях. Русе е следващата област, желана от вложителите в автомобилния бранш, а заводът за електрически автомобили, който посетих през днешния ден, работи за бъдещето, съчетавайки нововъведения, грижа за околната среда и сигурност. Това сподели претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова, която посети тази заран русенския производител на коли Sin Cars със притежател инж. Росен Даскалов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Тя беседва със чиновници във компанията дружно с народния представител от ГЕРБ – Русе и регионален координатор на партията в Русенска област Пламен Нунев.
„ Иновациите са един от секторите, които ще получат повече финансиране и поддръжка от Европейския съюз. С общите ни старания Русе има капацитета да се трансформира в българския център за произвеждане на електрически автомобили “, добави тя.
Когато работим настойчиво и съблюдаваме разпоредбите - съумяваме и даже сме по-добри от останалите. За този бранш е доста значим и задължението ни за поддръжка на професионалното обучение, с цел да виждаме от ден на ден младежи, заети в българската промишленост, акцентира Лиляна Павлова.
Моля ви да ни подкрепите на 26 май, с цел да продължим напред, добави депутатът Пламен Нунев в обръщението си. Той означи, че през лятото стартира строителството на автомагистралата Русе – Велико Търново, а през есента и главната рехабилитация на пътя Русе – Червена вода – Кубрат. Депутатът изрази своята поддръжка за бизнеса в Русе и показа, че единствено с положително ръководство на страната и района, както се случва по време на ГЕРБ, могат да се основат удобни условия за развиването му.
Росен Даскалов показа компанията, а претендентът за евродепутат Лиляна Павлова тества русенски лекотоварен електрически автомобил и прегледа спортния електрически автомобил Sin S 1. Тя научи от притежателя на Sin Cars, че се приготвя построяването високотехнологична фабрика за произвеждане на електрически и хибридни коли в Русе. Той изясни, че индустриалната линия би трябвало да започва през 2020 година Първоначалната инвестиция е над 10 млн. лева и ще разкрие сред 50 и 100 нови работни места.
Оптимизираният индустриален развой ще разреши бързо и елементарно сглобяване на другите разновидности на платформи, като се употребяват общоприети материали. Новата индустриалната линия L-City е проектирана с годишен потенциал от 20 000 автомобила, които ще бъдат ориентирани към европейския пазар.
Една от водещите цели при основаването на плана е ангажирането с идеята за запазване на околната среда, понижаване на излъчванията в градовете и основаване на по-здравословна витална среда, означи в умозаключение Даскалов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР