София Вергара разкри какъв е животът й през последните шест

...
София Вергара разкри какъв е животът й през последните шест
Коментари Харесай

София Вергара щастлива след втория си развод

София Вергара разкри какъв е животът й през последните шест месеца, откакто се раздели с втория си брачен партньор Джо Манганиело след седем години брак.

" Продължих напред ", беше коментарът на 51-годишната латина във връзка с развода й. С днешна дата тя, с изключение на като актриса, се изявява и като арбитър в надпреварата " America's Got Talent ".

" Ти си там, в очите на обществеността, и хората знаят, че това е част от това да си звезда. Знаех, че ще провокира вниманието на пресата. Не можеш да скриеш тези неща ", показа още Вергара.

" Но не беше зле. Мисля, че пресата беше доста уважителна и доста блага. Мислих си, че ще си измислят неща, знаете по какъв начин е нормално. Бях сюрпризирана, тъй като те споделиха какво се случва и това беше ", добавя колумбийката.

Бившият й брачен партньор Джо Манганиело нае известната бракоразводна адвокатка Лаура Васър, с цел да уреди предбрачния си контракт с Вергара и да получи попечителството над 11-годишното им чихуахуа Бъбълс.

Освен това той ясно сподели, че е оставил връзката си с Вергара зад тила си и към този момент се появи с новата си половинка Кейтлин О'Конър.

 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР