София вече не е синя както преди десетина години. Смениха

...
София вече не е синя както преди десетина години. Смениха
Коментари Харесай

Буруджиева: София вече не е синя, пък и колко са софиянците сега в столицата

София към този момент не е синя както преди десетина години. Смениха се поколенията. Колко от днешните столичани са софиянци? Това сподели политоложката Татяна Буруджиева.
Тя, дружно с сътрудника си Димитър Ганев, са единомислещи, че Йорданка Фандъкова и Мая Манолова имат късмет да отидат на балотаж.

" Има двама претенденти с някакви шансове. При госпожа Фандъкова можем да бъдем по-уверени в поддръжката, тъй като тя е партиен претендент, ясна е партията, която седи зад нея и какъв брой гласове може да и обезпечи. Ясно е до какви електорални равнища стига госпожа Фандъкова. Докато при госпожа Манолова, има възможностите, които са декларирали социолозите и жителите. Там въпросът е по какъв начин ще се направи по този начин, че с акцията да се убедят хората да отидат и да гласоподават. На Манолова ще ѝ е належащо едно ветрило от гражданска поддръжка. Изборът е в действителност цивилен - хората би трябвало да отидат и да гласоподават ", разяснява пред Българска национална телевизия Буруджиева.

" Манолова и Фандъкова са едни от най-рейтинговите фигури - даже най-рейтинговите и от ляво, и от дясно. Това ми дава съображение да считам несъмнено развиване - отиването на тези две кандидатури на балотаж. От тук нататък към този момент пъклен доста неща зависят от самата акция ", счита политологът Димитър Ганев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР