София вече има своето споделено работно пространство за психотерапевти. hOUR

...
София вече има своето споделено работно пространство за психотерапевти. hOUR
Коментари Харесай

Отвори врати споделено работно пространство за психотерапевти

София към този момент има своето споделено работно пространство за психотерапевти. hOUR SPACE Therapy coworking community се намира в сърцето на София и отваря порти за всички психотерапевти, като им дава опция да развиват практиката си. Подобна самодейност е първата по рода си у нас, оповестяват уредниците.

За разлика от другите споделени работни места, пространството в HOUR SPACE е завършено за характерните потребности на психотерапевтите. Контактът с техните клиенти изисква усамотение, спокойна атмосфера и уют, по тази причина и дизайнът на пространството е решен в минималистичен скандинавски жанр от ателие за дизайн Вая. Мястото разполага с съвременни кабинети и зали чартърен за самостоятелни сесии, лични лечения, групови срещи и профилирани събития, а също по този начин и кабинет за масаж.

„ Много от терапевтите у нас, и освен начинаещите, са в търсене на уместно място, където да посрещнат клиентите си. Нашето пространство дава отговор точно на това търсене, като дава комфортен и бюджетен вид “, споделя Снежина Маринова, гещалт съветник и съосновател на hOUR SPACE.

Още по-голямата концепция, която стои зад пространството, е построяването на общество от терапевти, обединени от желанието да разпространяват психотерапията в България и да се преборят със стигмата към нея. Така се ражда и концепцията за целогодишната стратегия „ Психотерапията е за всеки “, която ще показа грижата за психическото здраве в подтекста на ежедневни обстановки и проблеми, в които всеки човек може да се разпознае. Ще има събития с фокус както за експертите, по този начин и за всеобщата аудитория.

„ Всеки месец на годината ще има своята огромна тематика, да вземем за пример, стресът в работното всекидневие, фамилната среда, питателните разстройства, образование и развъждане на детето, насилието в фамилията и отвън него и други “, добавя другият съосновател на hOUR SPACE Петя Димитрова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР