София. Въвежда се временна организация на движението във връзка с

...
София. Въвежда се временна организация на движението във връзка с
Коментари Харесай

Столична община: Въвежда се временна организация на движението във връзка с измиване на пътното платно на Софийския околовръстен път – „Южна дъга“

София. Въвежда се краткотрайна организация на придвижването по отношение на измиване на пътното платно на Софийския околовръстен път (СОП) – „ Южна дъга “. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община .
От 23.00 часа на 11 юли 2019 година до 05.00 часа на 12 юли 2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно и южно пътно платно на СОП в сектора от бул. „ Александър Малинов “ до бензиностанция „ Еко “. Движението на пътни транспортни средства (ППС) да се прави в локалните пътни платна в същия сектор.
От 23.00 часа на 12 юли 2019 година до 05.00 часа на 13 юли 2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно пътно платно на СОП в сектора от бензиностанция „ ЕКО “ до бул. „ България “. Движението на ППС ще се прави в северното локално пътно платно в същия сектор.
От 23.00 часа на 13 юли 2019 година до 05.00 часа на 14 юли 2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното южно пътно платно на СОП в сектора от бул. „ България “ до бензиностанция „ ЕКО “. Движението ще се прави в локалното южно пътно платно в същия сектор.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР