София. Въвежда се временна организация на движението във връзка с

...
София. Въвежда се временна организация на движението във връзка с
Коментари Харесай

София: Въвежда се временна организация на движението във връзка с провеждане на традиционния събор в село Железница на 15 август

София. Въвежда се краткотрайна организация на придвижването по отношение на осъществяване на обичайния събор в село Железница. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. На 15.08.2017г. от 10.00 до 24.00 часа в село Железница маршрутите на автобусни линии 69, 70 и 98 краткотрайно се трансформират надлежно:
-автобусна линия №69 и 70 единствено в посока НСБАЛ по онкология ще се движи от Столичен зоопарк по маршрута до крастовище ул. “Самоковско шосе “ и от кръстовището с ул. “Искърска “ по маршрута до НСБАЛ по онкология;
-автобусна линия №98 – мършрутът й се удължава до „ Царева махала “, както следва: от Зоопарка по маршрута до кръстовище ул. “Самоковско шосе “ – ул. “Искърска “ и напряко по ул. “Самоковско шосе “ до Царево махала (крайна станция на линия 69), в двете посоки.
Автобусите ще стопират на всички съществуващи спирки по поправената част от маршрутите и при нужда ще се разкрият спомагателни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР