София. Вътрешният министър приветства участниците в VII редовна Национална конференция

...
София. Вътрешният министър приветства участниците в VII редовна Национална конференция
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов: Добрият социален диалог е важен за всички нас

София. Вътрешният министър приветства участниците в VII постоянна Национална конференция на Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, оповестиха от пресцентъра на Министерството .
„ В непрестанен добър разговор постигнахме много – покачваме равнището на общественото и материално-техническо застраховане на чиновниците, обсъждаме законодателни начинания, дружно работим за образуването на престижа на Министерство на вътрешните работи в обществото. Има още какво да се желае, само че мисля, че посоката е вярна “, съобщи министър Младен Маринов пред участниците във форума. По думите му главната роля на Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи е посредством нея да се чува гласът на чиновниците и да се извеждат и вземат решение общите проблеми. Пожелавайки ползотворна работа на участниците, той ги увери, че ще направи всичко по силите си, този разговор да продължи в полза на всички чиновници във ведомството.
Със VII постоянна Национална конференция СФСМВР отбелязва и 10-ата годишнина от своето основаване в наличието на повече от 240 делегати. Гости на форума са: Димитър Манолов, КТ " Подкрепа " ; ръководителите на синдиката на чиновниците в пандизите и профсъюз " Охрана " на Министерството на правосъдието; Стефан Командарев - режисьор на кино лентата " В кръг ".
Форумът е висшият орган на СФСМВР, пред който на всеки две години се регистрира активността и се прави избор за нов директорски съвет.
Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) е учредена през месец февруари 2009 година. Към момента в нея членуват над 10 000 чиновници на Министерство на вътрешните работи – служители на реда, пожарникари и спасители, държавни чиновници и лица, работещи по трудово правно отношение, заети във всички посоки на активност на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР