София. Васил Тренев е избран за изпълнителен директор на Софийска

...
София. Васил Тренев е избран за изпълнителен директор на Софийска
Коментари Харесай

Васил Тренев е новият изпълнителен директор на „Софийска вода“

София. Васил Тренев е определен за изпълнителен шеф на „ Софийска вода “, част от Веолия. Той поема поста от Арно Валто де Мулиак. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението .
„ Ще продължим да утвърждаваме „ Софийска вода “ като най-хубавия и съвременен ВиК оператор в България. Най-важно за нас остава поддържането на безкомпромисно качество на водата, на отлични и професионални услуги и несъмнено, запазването на доверието на нашите клиенти. Ще внедряваме още сполучливи и новаторски практики на Веолия, а екипът ни е стимулиран да работи все по този начин безрезервно в името на потребителите “, разяснява Васил Тренев, новият изпълнителен шеф на „ Софийска вода “.
Преди да поеме управлението на „ Софийска вода “, Тренев е заемал позицията заместник-изпълнителен шеф на компанията в продължение на година и половина. Той има богат професионален опит в областта на мениджмънта на финансови и търговски организации. Заемал е разнообразни длъжности в Общинска банка, ОББ, Насърчителна банка – София и други Завършил е Техническия университет в София и Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в Благоевград.
Арно Валто, доскорошен изпълнителен шеф на „ Софийска вода “, остава заместител изпълнителен шеф на Веолия за България до 16 юли 2018 година След това той ще се причисли към Veolia Water Technologies като Директор „ Общинско планиране и строителни действия “ за Франция, Белгия и Швеция. Veolia Water Technologies е дъщерно сдружение на Veolia, профилирано в решения за филтриране на вода и осигуряващо цялостната гама от услуги, нужни за планиране, създаване, поддръжка и възобновяване на уреди за филтриране на води и отпадъчни води за промишлени клиенти и обществени органи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР