София. Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае

...
София. Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае нашата платформа - единството може да се постигне само ако се обединим около идеите

София. Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае нашата платформа - единството на хрумвания, персони и екип, може да се реализира единствено в случай че се обединим към концепциите. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление по време на Софийската градска конференция, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . " Все още въпреки и да не езапочнала публично акцията, ние сме в деен интервал на избори, никой не приказва за хрумвания за ръководство на общините. Силните персони, ще ги изберете вие за София. Мисля, че партията в тази акция демонстрира изключителна мъдрост, единение, за издигане на такива претенденти. Ние всички и кметове, и общински съветници, народен съвет и парламентарна група, би трябвало да работим в екипност. Уважаеми другарки и приятели, акцията съответствува с най-активния политически сезон в България - приемането на бюджета и съпътстващите го закони. От ПГ ще имате цялостна поддръжка за тези политики, които с цел да станат общински, би трябвало държавна политика. Т.е. парламентарната група ще внесе Закон за локалното самоуправление и локалната администрация с действителна децентрализация, а освен на приказки. С оставане на част от налозите, събрани от общините там, с цел да ги употребяват техните жители, с нов здравен модел, който слага напълно нова рамка на общинското опазване на здравето, със Закон за обществените предприятия, държавни, общински, което ще даде опция да се развие на място политиката за това комуналните услуги да се извършват от общински сдружения, а не да се дават на концесии, със Закона за възрастните хора, който ще ви даде опция в акцията да говорите за обществените услуги, за обществени домове на възрастни по общините. Това ще бъде наша държавна политика през цялата акция. Започнаха към този момент да внушават на хората: дано Народното събрание да не се употребява за политиканстване по време на акцията. Ама Народното събрание е място за политика и нищо друго. Ние ще го използваме във всичките му законови и политически форми, с цел да покажем една общественост, екипност и една поредна политика на Българска социалистическа партия то тези въпроси ", акцентира Нинова. Тя уточни, че спечелването на изборите не може и не би трябвало да е цел на Българска социалистическа партия. " Това е средство за реализиране на същинската цел, а тя е да променим модела на ръководство в страната, в частност и модела на ръководство в София. Победата в София по всички прогнози, изследвания, настроения, е допустима победа и зависи от тези неща, които ви споделих: концепциите, личностите, екипната ни работа. Вие ще изберете претендентът за кмет, който ще подкрепим.
Вие ще си подредите листата. Ще си кажа персоналното мнение. Човек с огромно доверие, който е почитан от Българска социалистическа партия, само че може да събере и спомагателна поддръжка отвън нас с ясни задължения към софиянци и с нашата мощ като партия и екип, може да бъде сполучлив модел за продобиване на София и смяна в София ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.
" Разбира се, отново казвамвие ще си го изберете. Аз, за разлика от Калоян, няма да предпоставям нещата, само че в случай че изберем Мая - личността е доста значимо нещо. Бих желала Мая да отговори на въпроси и да поеме задължения, тъй като над всеки един от нас стои политиката на Българска социалистическа партия. Те са ще се работи ли за поетапно почистването да се разпорежда на на общинско сдружение, ще се вкара ли гратис прилагане на превоза със зелен билет, ще има ли видеонаблюдение по спирки, детски градини и подлези, ще има ли специфичен фонд за строителство на общински жилища и облекченото им разпределяне на небогати фамилии. Ще има ли стипендии за студенти и учащи, примерно за лекари, които по-късно да имат задължения към общинското здравеопаздване в София. Ще се поеме ли ангажимент да не се усилват локалните налози и такси, а да се преразгледа договорът за концесия със " Софийска вода ". Защото това е нашата политика. Единството на хрумвания, персони и екип, може да се реализира единствено, в случай че се обединим към концепциите. Около платформата. Ние още не сме чули нейната, само че аз бих сложила по този начин въпроса. В каква степен тя ще припознае нашата платформа ", добави Нинова.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР