София. В следващия европарламент ще настояваме за сваляне на санкциите

...
София. В следващия европарламент ще настояваме за сваляне на санкциите
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: В следващия европарламент ще настояваме за сваляне на санкциите срещу Русия, защото са непродуктивни и срещу развитието на европейската икономика

София. В идващия европарламент ще настояваме за събаряне на глобите против Русия, тъй като са непродуктивни и против развиването на европейската стопанска система. Това сподели ръководителят на АБВ Румен Петков по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Днес ще подпишем протокол за извършени съвещания сред АБВ и „ Единна Русия “. Протоколът отразява нуждата от развиване на междупартийните ни връзки въз основата на меморандум за съгласие, който подписахме през 2016 година “, съобщи Петков и уточни, че е извънредно значимо да се прави оценка мястото и ролята на връзките сред Европа и Русия.
„ Ние от АБВ сме уверени, че европейска сигурност и вероятност не могат да бъдат обезпечени без Русия и макар Русия. Затова в идващия европарламент ще настояваме за събаряне на глобите против Русия, тъй като са непродуктивни и работят против развиването на европейската стопанска система, те блокират ефикасни търговски взаимоотношения, които са градени десетилетия наред “, съобщи Петков. Той уточни, че с новия протокол задълбочаваме и младежките организации на двете партии.
Протоколът беше подписан от Румен Петков и Андрей Климов – зам.-секретар на Генералния съвет и началник на Международния отдел на партия „ Единна Русия “.
От своя страна, Климов съобщи, че партия „ Единна Русия “ има връзки с десетки партии в Европа. „ Имаме връзки с всички, които са подготвени за съдействие с нашата страна, и с всички, които желаят мир. За нас е значимо да имаме положителни връзки с нашите сътрудници и да работим за равноправно съдействие “, съобщи той.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР