*** София. В Детския музейно-образователен център към НИМ ще се

...
*** София. В Детския музейно-образователен център към НИМ ще се
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 01 юли



***
София.
В Детския музейно-образователен център към НИМ ще се организира ателие по направа на керамични икони. Материали, принадлежности и модели ще бъдат обезпечени от уредниците. Ателието стартира в 10.30 часа и ще продължи до 15.30 часа. Занятията за децата са безвъзмездни, вход за придружители - 3 лева

***
София.
От 10.00 часа пред постройката на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР), Българска социалистическа партия - София ще поддържа цивилен митинг против нарастването на цените на тока, парното и водата.

***
София.
КЕВР ще организира закрито съвещание, на което ще утвърди цените на електрическата и на топлинната сила, в действие от 1 юли 2018 година От 11.00 часа в заседателната зала на КЕВР ще се бъде оповестено решението на регулатора.

***
София.
От 12.00 часа пред открита сцена в парк „ Заимов " Политическа партия АБВ ще означи четвъртия си рожден ден. Политическа партия АБВ ще подари 400 книги с българска възрожденска, класическа и модерна литература, както и 400 български стихотворения на безконечни български писатели. Ще има футболна конкуренция с награди топка и фланелка от Световното състезание по футбол. Празникът ще протече със специфичното присъединяване на Богдан Томов.

***
София.
От 19.00 часа в парка зад НДК - новооткритата сцена на Двореца, ще се състои концерт под надпис „ Музиката на Западните Балкани ". С концерта се изпраща алегорично обръщение към Австрия да бъде удължен един от главните цели на Българското председателство - европейската интеграция на Западните Балкани.

***
София.
От 11.00 часа на лятната сцена в Борисовата градина ще се състои детско шоу с артиста Дечко Чунтов - „ Веселият Слънчолюбчо ". От 19.00 часа на същото място ще организира концерт на „ София Брас ".

***
Банско.
От 13.00 часа в Градския парк, по време на Националния фестивал за национално творчество „ Фолклорна магия " ще бъде показана най-голямата проява на бански „ Главеж " от над 40 реализатори.

***
Бургас.
От 17.00 часа на откритата сцена до часовника пред хотел „ България " ще бъде открит тридневен арт фестивал „ Сезони ". На 2 и 3 юли фестивалът продължава в зала „ Петя Дубарова " на Морското казино, открита сцена Охлюва и алеите към него.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа на крепостта Царевец ще се проведат демонстрации на средновековните занаяти, обичай и обичаи.

***
Велико Търново.
От 09.00 часа в ХГ „ Борис Денев " ще се проведат Майсторски класове на Жереми Жув - китара.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа на крепостта Царевец ще се организира Втори кръг на военен шампионат, осъществявания на група " Ериней ".

***
Велико Търново.
От 14.00 часа на крепостта Царевец не престават демонстрации на средновековните занаяти, обичай и обичаи.

***
Велико Търново.
От 16.00 часа на крепостта Царевец ще се организира закриване на Международен фестивал „ Средновековен Търновград ".

***
Велико Търново.
От 20.00 часа в Лапидариума на Археологическия музей ще се организира концерт на Дел Падре.

***
Каварна.
От 12.30 часа в спортна зала „ Олимпиада " ще бъде открит 13-ият Международен шампионат по Олимпийско карате Купа Каварна.

***
Мездра.
От 10.00 часа във и към Археологически комплекс „ Калето " ще се състои „ Приключенски многобой - Мездра 2018 ".

***
Смолян.
В епархийския манастир „ Св. Пантелеймон " над Смолян Негово Високопреподобие архимандрит Висарион - архиерейски наместник на Смолянска духовна околия, ще възглави св. божествената Литургия в църквата „ Св. св. Козма и Дамян ", във връзка храмовия й празник. От 08.00 часа ще бъде отслужена утреня, а от 09.00 часа - света божествена Литургия.

***
Стара Загора.
От 10.00 в парк „ 5-ти октомври " продължава тазгодишното издание на „ Детски панаир - Стара Загора 2018 ".

***
Хасково.
От 10.00 часа на кортовете „ Кенана " ще се организира летен празник за деца под мотото „ Първи стъпки в тениса, играй и се забавлявай! "


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР