*** София. В 7.45 часа ще се изтегли вариантът по БЕЛ

...
***
София. В 7.45 часа ще се изтегли вариантът по БЕЛ
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 14 юни 2022

***
София.
В 7.45 часа ще се изтегли разновидността по БЕЛ за Националното външно оценяване на учениците в 7 клас.

***
София.
От 11.00 часа Съветът за електронни медии ще организира полемика на тематика: " Отражението върху децата на наличните за тях риалити формати ".

***
София.
От 12.00 часа на тържествена гала в аулата на НЦТХ (гр. София, ул. „ Братя Миладинови “ № 112) ще бъдат отличени 15 организации и персони със специфичен принос за кръводаряването у нас.

***
София.
От 12.00 часа в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23 ще се организира конференция на тематика: Актуалната политическа конюнктура, полит. вероятности – 5 благоприятни условия за развиване.

***
София.
От 12.15 часа в постройката на Министерството на правораздаването Министърът на правораздаването Надежда Йорданова ще показа резултатите от отчет на АДФИ за осъществена финансова ревизия на Главна дирекция ”Изпълнение на наказванията ” и констатациите от инспекцията на дирекция „ Вътрешен одит “.

***
София.
От 15.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои послание от Обединен антифашистки фронт към българския народ и показване на активността и програмата на организацията.

***
София.
От 14. 00 часа в зала 104 на Централно митническо ръководство, ул. „ Г.С.Раковски “ 47 (входа от към ул. „ Г.С.Раковски “), екипът за ръководство на Проект „ Надграждане на главните системи на Агенция „ Митници “ за даване на данни и услуги – БИМИС (фаза 3) “ ще организира встъпителна конференция по показване на плана, неговите действия и предстоящите резултати.

***
София.
От 15.00 часа в зала " София " на " Гранд Хотел София ", ще се организира кръгла маса на тематика:
" Сценарии за изхода от политическата и икономическа рецесия и актуализацията на държавния бюджет ".

***
София.
От 17.00 часа в Галерия Арте ще бъде открита галерия живопис и статуя „ Писмо “.

***
София.
От 18.30 часа в Огледална зала, Ректорат на Софийски университет " Св. Климент Охридски “ ще се организира кръгла маса на тематика „ Границите на правата по време на война “, част от поредицата семинари, отдадени на бъдещето на демократичната народна власт.

***
София.
От 19.00 часа в книжовен клуб „ Перото “ в НДК италианския публицист Джовани Додзини ще показа българското издание на най-успешния си разказ – „ И Бабукар водеше колоната “. Гостуването му е със съдействието на Италианския културен институт.

***
Благоевград.
От 9.30 часа най-популярният български гимнастик Йордан Йовчев, кметът на Благоевград Илко Стоянов и маркетинг шефът на онлайн бетинг платформата 8888.bg Александър Личев ще открият публично нова стрийт фитнес площадка в Благоевград, която бе приключена през м. май 2022 година Тя е разположена на ул. „ Зеленка “ №19, в непосредствена непосредственост до блок 57.
време.

***
Благоевград.
От 11.00 часа пред паметника на Дядото на пл. " Георги Измирлиев благоевградската общност ще означи 166 години от рождението на Димитър Благоев.

***
Варна.
От 11.00 часа в Музея по история на медицината към МУ – Варна Областният съвет на БЧК – Варна и Регионалният център по трансфузионна хематология ще наградят отличили се кръводарители по случай Световния ден на доброволния кръводарител.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа Министър-председателят Кирил Петков ще бъде тържественото отбелязване на 20-годишнината от основаването на Националния боен университет „ Васил Левски “.

***
Видин.
От 11.00 часа в залата на Общински съвет - Видин ще се организира публично разискване на Проект за Наредба за изменение на Наредбата за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги на територията на Община Видин.

***
Видин.
От 17.30 часа на откритата сцена пред „ Център за образование, изкуство и просвета “-БиблиоПоща
ще се организира втория Поетичен пленер.

***
Девня.
От 14.00 часа на територията на завода " Солвей Соди " в гр. Девня ще стартира честването на 25-годишнината от приватизацията на завода. В рамките на събитието ще бъде открита новата огромна инвестиция в завода - апаратура за произвеждане на натриев бикарбонат, удостоена със Сертификат клас А и спечелила наградата " Инвеститор в разширение на производството " за 2021 година на БАИ.

***
Плевен.
От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция за интернационален UTR шампионат за дами на тенис кортовете в парк " Кайлъка " - Плевен

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Република България „ Захарий Княжески “ ще се състои среща с Юлия Антонова-Мурата и показване на книгата „ Сан ранг, Япония ”.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл ще се състои постановката „ Сън в лятна нощ “ по Уилям Шекспир.

***
Ямбол.
От 10.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще стартира конференция на тематика „ Зелени градове & спорт за всички “, в границите на самодейността на Българска телеграфна агенция " Български гласове за Европа "

***
Ямбол.
От 18.30 часа изложба „ СТОЙЧЕВ “ – Ямбол ще показа „ Картини от България “ - галерия на художника Калин Ангелов с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “ към Министерство на културата на Република България, спонсорирана по стратегия „ Творчески начинания “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР