София. Управляващите в Столична община ни хвърлят прах в очите

...
София. Управляващите в Столична община ни хвърлят прах в очите
Коментари Харесай

Николай Николов, БСП: Управляващите в Столична община ни хвърлят прах в очите срещу мръсния въздух

София. Управляващите в Столична община ни хвърлят прахуляк в очите против мръсния въздух. Това разяснява общинският консултант от групата на Българска социалистическа партия Николай Николов след днешното съвещание на Комисията по запазване на околната среда, земеделие и гори, оповестиха от Българска социалистическа партия - София . По една от точките заместник-кметът Йоана Христова изнесе информация по отношение на осъществяването на заложените ограничения в Програмата за ръководство качеството на атмосферния въздух на Следствен отдел към окръжна прокуратура за интервала 2015-2020 година.
" Стори ми се, че на Йоана Христова й бяха събрали информация от медиите и тя ни я прочете хронологично. За мен този " доклад " е отблъскване на номера. Опит за някакъв пиар, който е извънредно несполучлив, разяснява Николай Николов. - Обикновен пиар беше и зеленият билет, който беше пуснат еднократно освен това в неделен ден. Същото като " неповторимото " отиване на работа на кмета Фандъкова с тролей, съпроводена от дузина публицисти и фотографи, с цел да бъде маркирано събитието. Много хитро ръководещите се активизираха и за разчистване и оросяване на избрани квартали в София. Съвсем ясно е за какво са подбрани тъкмо " Надежда ", " Красно село " и " Красна поляна ". Там са сложени станции за премерване чистотата на въздуха. Да напомня единствено, че в цяла София те са единствено 5 на брой ".
Според Николай Николов сходни дейности са чиста проба двуличие от страна на ръководещите. " Всички квартали в София би трябвало да бъдат почиствани и поддържани еднообразно, разяснява още той. - Сега към този момент си изяснявам за какво беше отхвърлено моето предложение да бъде сложена най-малко по една станция за премерване на фини прахови частици във всеки регион на града ни. Крайно цинично прозвуча и апелът на кмета Фандъкова хората да се отопляват на ток. Ако жителите имаха пари да си разрешат да се отопляват на ток, нямаше да употребяват за отопление, каквото им попадне ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР