София. УНСС е първият български университет, сключил меморандум за разбирателство

...
София. УНСС е първият български университет, сключил меморандум за разбирателство
Коментари Харесай

София: УНСС е първият български университет, сключил меморандум със Съвместния изследователски център на Европейската комисия

София. УНСС е първият български университет, сключил меморандум за съгласие със Съвместния проучвателен център (СИЦ) на Европейската комисия. Това оповестиха от УНСС . Документът беше подписан през днешния ден от ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев и заместител генералния шеф на СИЦ на Европейска комисия госпожа Чарлина Вичева. В него се планува съдействие в региона на икономическото моделиране, иновационните системи и процеси, естествените запаси, задачите за стабилно развиване, изменението на климата и устойчивото развиване, нуклеарната сигурност и сигурност, гражданската сигурност, миграцията и териториалното развиване, както и всички други свързани области.
В меморандума е записано още, че съдействието сред УНСС и СИЦ ще бъде ориентирано към съгласуване на научноизследователските действия в областите от общ интерес (научни теми) за обезпечаване на продан на информация и дейно асимилиране на запаси.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР