София. ЦСКА се класира за полуфиналите в регион Запад на

...
София. ЦСКА се класира за полуфиналите в регион Запад на
Коментари Харесай

ЦСКА е на полуфинал в регион Запад на ББЛ

София. ЦСКА се класира за полуфиналите в район Запад на ББЛ А група. В среща, изиграна довечера в зала „ Триадица “ в София, отборът надделя Балкан -2 с 80:67 и затвори серията с 2-0.

В този мач тимът от Ботевград още веднъж бе с млади момчета и без един от основите си играчи Илиян Пищиков. В идната фаза ЦСКА ще има за противник Спортист Своге.

Армейците започнаха малко по-добре мача. Те обаче позволиха 7 неточности единствено през първата четвърт, след която „ зелените “ обърнаха за 27:20. Разликата в интерес на баскетболистите на Мирослав Ралчев стана двуцифрена през втория интервал. ЦСКА не съумя да означи нито една тройка през цялото първо полувреме, само че имаше съществено преимущество в подкошието и на почивката понижи за 36:43.

Съставът на Христо Ценов обаче заигра доста по-добре след паузата. Въпреки че продължаваше да пропуща от далечно разстояние, отборът стигна до цялостен поврат и преди последната част водеше с 60:55. В оставащото време разликата продължи да пораства и „ алените “ без проблеми задържаха водачеството си.

Димитър Генов бе над всички за спечелилите с 31 точки. Асен Попов се регистрира 18 точки и 10 битки, а Виктор Гергов записа 12 точки и 7 битки. За Балкан -2 по 17 точки осъществиха Александър Гавалюгов и Михаил Гавазов, с 16 и 7 битки е Веселин Христов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР