София. Ценим стратегическото си партньорство и сме готови да продължим

...
София. Ценим стратегическото си партньорство и сме готови да продължим
Коментари Харесай

Министър Младен Маринов: Противодействието на трафика на хора е сред приоритетните области, по която продължаваме да работим усилено

София. Ценим стратегическото си партньорство и сме подготвени да продължим да работим по общите ни цели. Това съобщи Йорган Андрюс, заместител помощник-секретар на Бюрото по интернационалните въпроси в региона на опиатите и правоприлагането (INL) и представител на Офиса за наблюдаване и битка с трафика на хора, Държавен департамент на Съединени американски щати, по време на работна среща с министър Младен Маринов, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Двамата разискаха главните цели на двустранното съдействие в региона на правоохраната. Българската страна показа постигнатите резултати в битката с трафика на опиати и трафика на хора. Държим доста на директната връзка с нашите сътрудници и прозрачността в дейностите ни, съобщи министър Маринов. Той изрази удовлетворение от обстоятелството, че работата на българските институции в битката с трафика на хора е оценена и България към този момент е сложена в Група 2 в отчета на ДД за трафика на хора. Ние продължаваме на работим в тази предпочитана за нас област. Министърът срещна американските сътрудници с работата на българските институции в битката с корупцията.
В рамките на визитата на българската делегация в Съединени американски щати бе осъществена и работна среща с Бюрото за дипломатическа сигурност. На нея бяха разисквани опциите за продължение на образованието, предоставяни от американска страна за българската правоохранителни общественост. Като предпочитани бяха изведени областите битка с тероризма, реакция в спешни обстановки и битка с киберпрестъпността.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР