София. Целта на Здравния информационен център Медикал Караджъ“ е да

...
София. Целта на Здравния информационен център Медикал Караджъ“ е да
Коментари Харесай

Звезделина Лютфи: Целта на Здравния информационен център „Медикал Караджъ“ е да даде информираност на пациентите къде да проведат лечението си

София. Целта на Здравния информативен център „ Медикал Караджъ “ е да даде осведоменост на пациентите къде да проведат лекуването си. Това сподели за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ шефът на Здравния информативен център „ Медикал Караджъ “ Звезделина Лютфи. Лютфи добави, че центърът работи с множеството реномирани лечебни заведения на Балканите, които имат „ Златен документ. По думите й осведомителният център дава помощ на пациенти в огромен обсег от здравни посоки. „ В последните години бих споделила, че инвитро процедурите са извънредно търсени като направление. За страдание все по-голям е броят на пациентите, които имат репродуктивни проблеми. Това е една огромна част от пациентите, които пътуват в чужбина в търсене на решение на казуса си. Неврохирургия, детска ортопедия, ортопедия за възрастни - извънредно доста посоки, неврология. Дори и пробни стратегии, свързани с нелечими към момента болести “, добави шефът на Здравния информативен център „ Медикал Караджъ “ в отговор на въпроса пациенти с какви болести се обръщат за подпомагане.
Звезделина Лютфи сподели още, че направленията по неврохирургия и детска ортопедия са мощно търсени и по тях са реализирани невероятни триумфи по оперативни интервенции и рехабилитационни стратегии.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР