София. Целият екип на Продължаваме Промяната“ изказва своите най-искрени съболезнования

...
София. Целият екип на Продължаваме Промяната“ изказва своите най-искрени съболезнования
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната“ изказва своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите при този жесток пътен инцидент

София. Целият екип на „ Продължаваме Промяната “ изрича своите най-искрени съболезнования на околните на починалите при този нечовечен пътен случай. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

„ Тази неописуема човешка покруса не трябва да бъде политизирана, само че сигурно би трябвало да бъде разследвана и резултатите от това следствие да бъдат обществено оповестени във допустимо най-кратък период.
Длъжни сме освен да разберем аргументите за случилото се, само че и да създадем всичко по силите ни сходни нещастия в никакъв случай повече да не се случват “, показаха от „ Продължаваме Промяната “.

„ Съвещанията на плануваните за днешния ден експертни групи по основаване на съдружно държавно управление ще стартират с едноминутно безмълвие в памет на починалите.
Обезпечаването на пътната сигурност и опазването на човешкия живот ще бъдат същински приоритет на идващото ръководство “, допълниха от партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР