София. Тричленен състав на САС потвърди изцяло определението на СГС,

...
София. Тричленен състав на САС потвърди изцяло определението на СГС,
Коментари Харесай

Обвинените за убийството на Евгения от ж.к. „Лагера“ остават с мярка „Задържане под стража

София. Тричленен състав на САС удостовери напълно определението на Софийски градски съд, с което на обвинените за убийството на 33-годишната Евгения в кв. " Лагера " - Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров, е наложена най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ". Това оповестиха от пресцентъра на САС .

Съдът отхвърли да назначи здравна експертиза за здравословното положение на Пламен Владимиров, защото то е ясно, а хроничните болести на обвинения не са спънка той да получава нужната здравна помощ в ареста, в това число и когато се постанова незабавна такава.

Бащата, който е упрекнат в помагачество за убийството на Евгения, от самото начало говореше за себе си и своите потребности в правосъдната зала. Същото говореше и обвиненият за удушаването на Евгения и неин брачен партньор Орлин - той не изиска нищо за себе си, само че настояваше татко му да бъде пуснат от ареста. Съдът отхвърли, мотивирайки се с тежестта на съзнателно осъщественото закононарушение, високата социална заплаха на действието, както и продължаващата заплаха обвинените да извършат друго закононарушение, в случай че бъдат пуснати от ареста.

Определението на САС е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Пред правосъдната зала майката на убитата млада жена, посрещна обвинявания за убийството неин шурей Орлин с крясъци " палач ", " урод " и плачейки попита дали и по какъв начин да каже на внука си, че татко му е умъртвил неговата майка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР