София. Три мроета“ дава като резултат допълнителни блага за хората,

...
София. Три мроета“ дава като резултат допълнителни блага за хората,
Коментари Харесай

Петер Лаунски-Тийфентал: Резултатът от Инициативата „Три морета“ е допълнителни блага за хората, на които служим

София. „ Три мроета “ дава като резултат спомагателни богатства за хората, на които ние служим. Това сподели заместник-министърът при Федералното министерство по европейски и интернационалните въпроси на Република Австрия Петер Лаунски-Тийфентал по време на президентския панел в границите на Бизнес форума към Инициативата " Три Морета ", съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

„ За огромна част от нашите компании присъединяване в планове на Инициативата е извънредно значимо. Инициативата „ Три морета “ ни предлага спомагателен конгрес за тези предприятия, които развиват инфраструктурни планове в енергетиката, превоза и дигитализацията. Това е една опция за нови и нетрадиционни сътрудници. Това като резултат дава спомагателни богатства за хората, на които ние служим “, сподели още той.

„ Потвърдихме, че поддържаме европейските връзки и други съглашения, които основават една рамка за интелигентно и стабилно развиване. Развиваме климатичната индиферентност, с цел да можем да останем привлекателни стопански сътрудници. Това е извънредно значимо за развиването на стопанската система “, разясни той.

Габриела ГАНЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР