София. Треньори и плувци за пореден път дадоха отлична оценка

...
София. Треньори и плувци за пореден път дадоха отлична оценка
Коментари Харесай

Благоевград: Треньори и плувци за пореден път дадоха отлична оценка на закрития плувен басейн, намиращ се в Спортен комплекс „Пирин“

София. Треньори и плувци за следващ път дадоха отлична оценка на закрития плувен басейн, намиращ се в Спортен комплекс „ Пирин “ в Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на общината . След присъединяване в Държавно персонално отборно състезание по плуване, което се организира от 5 до 7 юли в регионалния център, президентът и треньор на ПК „ Пловдив 2019 “ показа усещанията си от базата, която се дава на спортните клубове и обществеността.
„ Идваме тук всяка година, откогато басейнът работи. Провеждаме подготвителния си лагер през пролетната почивка точно в Благоевград. За мен и децата, с които работя е същинско наслаждение. В Пловдив за жалост, нямаме подобен басейн, обстановката като цяло в България е идентична. По мое мнение, оборудването в Благоевград може да се съпоставя единствено с това, което беше намерено в Бургас. Възхитени сме и от хигиената, която се поддържа тук “, безапелационна бе Славяна Раденкова. По думите й, децата плувци, чакат с неспокойствие всяко посещаване в Благоевград. „ В момента, в който обявим присъединяване в Благоевград, към 70 % от трениращите декларират неотложно предпочитание “, споделя още Раденкова. Сред изгодите които регистрират от клуба е и опцията да се употребяват спортните уреди в Спортния комплекс, отвън басейна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР