София. Трафикът в цялата страна е нормален към момента, но

...
София. Трафикът в цялата страна е нормален към момента, но
Коментари Харесай

Нормална е пътната обстановка в страната към момента, трафикът постепенно се засилва

София. Трафикът в цялата страна е естествен все още, само че последователно се ускорява. По данни на Агенция „ Пътна инфраструктура “ няма образували се тапи и пътни произшествия. В по-голямата част от страната времето е слънчево, само че в планинските региони, макар позитивните температури, пътни настилки са мокри и тук-там заледени. Трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове е естествен.
Очаква се придвижването в посока столицата да се ускори в идващите часове. С оглед на това 14.00 до 20.00 часа се лимитира придвижването на камиони над 12 тона по най-натоваренитe пътища. За облекчение на трафика през Владая от 10.00 до 20.00 часа има две ленти за прибиращите се към София по основен път Е-79. Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е Автомагистрала „ Люлин “. По информация на комисар Тенчо Тенев, шеф на отдел „ Пътна полиция “ към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) на всички входни артерии на столицата има ситуирани полицейски патрули, които ще наблюдават придвижването. Комисар Тенев посочи, че при усилване на трафика и формиране на тапи, светофарите ще превключат на спешен режим и придвижването ще се контролира.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР