София. Този парламент трябва да сбъдне очакванията на българските граждани

...
София. Този парламент трябва да сбъдне очакванията на българските граждани
Коментари Харесай

Иван Иванов, БСП: 47-мият парламент трябва да сбъдне очакванията на гражданите за стабилен кабинет

София. Този парламент би трябвало да сбъдне упованията на българските жители да се сформира един постоянен кабинет след три несполучливи опита. Това съобщи в ефира на БНР зам.-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Иван Иванов, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . " Нашата задача е да се изведе страната от тази икономическа, политическа и здравна рецесия. Ние ще бъдем поръчител за непоклатимост в бъдещото ръководство ", сподели още той.

Социалистът акцентира, че Българска социалистическа партия е подготвена с пакет законопроекти. " Предстои ни зима, която с обединени старания би трябвало да преминем сполучливо и българските жители да не усетят тежестта на несгодите, които се натрупат. Това е общата ни отговорност ", безапелационен бе социалистът. Той разяснява, че обществената сфера ще бъде приоритет за левицата.

Иван Иванов изясни, че следва завършване на договарянията и сключване на съдружно съглашение след утвърждението му от груповите органи на партиите и по-късно обявяване на управническата формула. " Всичко друго в общественото пространство са спекулации ", заключи Иванов.

„ Нормалната процедура е първо да се подпише съглашение и по-късно да се разпределят постове. Не би трябвало да има проблем. Правителството би трябвало да има ясни правила и обществото да знае какво да чака от него ". Това съобщи в ефира на BTV зам.-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски . Социалистът изясни, че изнесената информация за ротация на ръководителя на 47-то Народно събрание не е вярна, а кой ще бъде той следва да стане ясно. Той съобщи, че на съвещание на групата левицата ще реши кой ще излъчи за поста. Като кандидатура на " Българска социалистическа партия за България " за зам.-председател на Народното събрание ще бъде препоръчан Кристиан Вигенин.

" България ще има държавно управление в 47-мия парламент. Работата на народните представители ще е да са разбрали вярно знака на жителите на изборите, да са разбрали това, за което ни пратиха гласоподавателите и този парламент да изкара цялостен 4-годишен мандат ", сподели Свиленски и добави, че единствено по този начин могат да бъдат решени трайно проблемите, които е оставило 12-годишното ръководство на ГЕРБ.

По думите му за Българска социалистическа партия приходите са приоритет, да бъдат обезпечени средства за пенсионерите, дребния междинния бизнес, за стопанската система.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР