София. Телевизията на БСП, която се казва Българска свободна телевизия“,

...
София. Телевизията на БСП, която се казва Българска свободна телевизия“,
Коментари Харесай

Телевизията на БСП ще отговори на нуждата от свобода за изразяване на мнения, от обективна и достоверна информация

София. Телевизията на Българска социалистическа партия, която се споделя „ Българска свободна телевизия “, ще има за цел да отговори на потребността от независимост за изложение на отзиви, от справедлива и достоверна информация. Това стана ясно от изявлението на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на днешното съвещание на Националния съвет на партията, оповестиха от пресцентъра на партията. Тя издаде детайлности от програмната скица, като изясни, че акцент ще бъдат излъчванията вести, публицистичните излъчвания и проверяващата публицистика. Важните политически събития, ще бъдат предавани онлайн. В програмата са заложени доста публицистични излъчвания, в които феновете ще могат да бъдат дейната част от дебата. Те ще са отдадени на историята, на образованието с патриотична устременост, на фамилните полезности и обичаи, на положителните практики в разнообразни професионални направление, както и на сполучливи персони, които издигат престижа на страната ни.
Важен акцент в програмата на малкия екран ще бъдат предаванията, отдадени на локалната власт, както и на живота на хората в дребните обитаеми места - техните проблеми, само че и образците за успешност. За по-младото потомство ще има обособен модул.
Намеренията са Българска свободна телевизия да започва до края на годината. Припомняме, че през миналата седмица в Съвет за електронни медии бяха импортирани нужните документи за приемане на регистрация. Телевизията ще се популяризира по кабел и спътник.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР