София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с

...
София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с
Коментари Харесай

Хекимян: София тази вечер е окървавена, очаквам Терзиев да поеме отговорност

" София довечера е окървавена! Г-н кмете, не става с апели, а с организация. Вашата липсва! ", написа във фейсбук общинският консултант от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Той разяснява конфликтите сред протестиращи и полиция довечера в столицата.

" Битите хора, ранените служители на реда, запалените кофи за отпадък и задържаните – всичко това е ваша отговорност, господин Терзиев ", безапелационен беше той и риторично попита къде е квалифицираният екип на сегашния кмет на София, с който щеше да ръководи от първия ден, каквито поръчки даваше в предизборната акция. Къде са хората към вас, които да плануват обстановката и да обезпечат сигурността в града?, написа още Хекимян. 

Общинският консултант от ГЕРБ-СДС попита също за какво Столичната община и кметът са разрешили агитките да се слеят и за какво са позволени хора с бомбички и пиротехника. Очакваме да поемете отговорност за разрушените глави и баталните подиуми по улиците на града, акцентира още той.

Антон Хекимян добави, че хората  имат право да стачкуват против корумпирания БФС и изиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР