София. Световната седмица на кърменето се провежда за 26 път,

...
София. Световната седмица на кърменето се провежда за 26 път,
Коментари Харесай

Мая Бонева, ПСАГБАЛ „Света София“: През Седмицата на кърменето ще отговорим на всички въпроси на бъдещите и наскоро родили майки, инициатива е безплатна

София. Световната седмица на кърменето се организира за 26 път, по традиция от 1 до 7 август. Кърменето като основа на живота на едно новородено бебе в нашата болница ще бъде маркирано с една просветителна акция в границите на цялата седмица. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус “ основната акушерка в ПСАГБАЛ „ Света София “ Мая Бонева във връзка Световната седмица на кърменето. „ Тя ще е отдадена на значимостта на кърменето и всичко обвързвано с кърменето, тъй че бъдещите майки да имат подготовка за това, което им следва незабавно след раждането на бебето “, разяснява тя.
Бонева посочи, че главната тематика е кърменето – значимостта и техниките. „ Чисто на практика ще покажем позите за кърмене на майките. Ще бъдем разполагаем на всички въпроси, тъй че да можем да им бъдем оптимално потребни като една предварителна подготовка “, изясни тя. „ Инициативата е безусловно безвъзмездна. Събитието е качено на уеб страницата на лечебното заведение. Всяка една бъдеща майка, която желае да посети нашето образование може да се запише на телефона, който е разгласен. Всеки, който има предпочитание е добре пристигнал “, разясни Мая Бонева.
Цветелин ДИМИТРОВ

Пълния текст на изявлението четете по-късно в „ Мнение ”

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР