София. Световната федерация по мотоциклетизъм (FIM) официално обяви новата дата

...
София. Световната федерация по мотоциклетизъм (FIM) официално обяви новата дата
Коментари Харесай

Стана ясна датата на която Мартин Чой ще кара на Льо Ман

София. Световната федерация по мотоциклетизъм (FIM) публично разгласи новата дата за провеждането на най-тежкото мотоциклетно съревнование на писта в света – „ 24 часа на Льо Ман ”. Стартът на авторитетната конкуренция ще бъде даден на 12 юни в 12:00 часа локално време (13:00 българско време).

В надпреварата, за шеста поредна година, ще взе участие и най-хубавият български пистов играч Мартин Чой. Както е известно, българинът е част от френския отбор „ EnergieEndurance 91 ”, дружно с братята Кристиян и Федерико Наполи.

„ Стартираме на 12 юни - към този момент получих формалното удостоверение за новата дата от нашия отбор. Това е една отлична вест, която ме окуражи да продължа още по-усилено с подготовката си. “, разяснява Мартин Чой. „ Продължавам да се приготвям по особено създадена самостоятелна стратегия и се усещам чудесно. Благодаря на ЕКО България за поддръжката – партньорството с тях ме стимулира да дам най-хубавото от себе си на Льо Ман. “

Първоначално, стартът на надпреварата бе очакван за 17 и 18 април, само че епидемиологичната конюнктура във Франция накара локалните управляващи да отсрочат 24 часовото тестване.

„ Използвам опцията да поздравя Никола Николаев за сполучливия старт в Испанския шампионат по мотоциклетизъм на писта, в клас Мото 4.Той има необикновен гений и работи доста настойчиво, с цел да се построи като още по-добър играч. Времето е пред него, само че като българин и като човек, който го познава чудесно, съм доста горделив от дебюта му на пистата в Херес ”, показа Мартин Чой.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР