София. Студенти, преподаватели и докторанти от ЮЗУ Неофит Рилски“ участваха

...
София. Студенти, преподаватели и докторанти от ЮЗУ Неофит Рилски“ участваха
Коментари Харесай

Студенти, преподаватели и докторанти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ участваха в дискусията „Европейска демокрация“

София. Студенти, преподаватели и докторанти от ЮЗУ „ Неофит Рилски “ участваха в полемиката „ Европейска народна власт “, оповестиха от висшето образователно заведение . Студенти, преподаватели и докторанти от Философския факултет на Югозападния университет „ Неофит Рилски “ взеха интензивно присъединяване в полемиката „ Европейска народна власт “, проведена от Българска телеграфна агенция. Събитието се организира в пресклуба на организацията в Благоевград. То е в границите на самодейността „ Български гласове за Европа “, изпълнявана с поддръжката на Европейския парламент.

„ Искам да благодаря на уредниците на това събитие в нашия град, да ги поздравя за самодейността и за клуба, който са разкрили. По този метод се основава опция за установяването на директна връзка сред най-мощната осведомителна организация в страната с нашия град, с обществеността и с Югозападния университет „ Неофит Рилски “, сподели по време на откриването на полемиката проф. доктор Борис Манов, декан на Философския факултет.

Проф. Манов означи, че събития като тези дават опция на учени от университета да показват своето мнение по всички настоящи въпроси, които стоят пред обществото.
По време на конференцията бяха наранени тематики, свързани с гарантиране на правата и битката с дискриминирането, отбрана на демокрацията и на върховенството на закона, реформирането на Европейския съюз, създаване и запазване на европейска еднаквост и усилване на гражданското присъединяване.
Освен проф. доктор Борис Манов интензивно присъединяване в полемиката взеха доцент доктор Петя Пачкова, доктор Асен Балабанов, гл. ас. доктор Петрана Стойкова, Любка Костадинова, Михаела Бозаджийна и Даниела Ангелова. Инициативата, в която участваха представители на Югозападния университет „ Неофит Рилски “, дава начало за по-нататъшно ползотворно съдействие сред университета и Българската телеграфна организация.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР