София. Строителят, който трябваше да изгради първото в София обособеното

...
София. Строителят, който трябваше да изгради първото в София обособеното
Коментари Харесай

Зам.-кметът Евгени Крусев: Строителят, който трябваше да изгради първото в София обособеното трасе за градски транспорт, ще бъде сменен

София. Строителят, който трябваше да построи първото в София обособеното трасе за градски превоз, ще бъде заменен. Това сподели пред публицисти зам.-кметът на София Евгени Крусев, по време на инспекцията на ремонта на бул. „ Константин Величков “. Той съобщи, че общината се бори със забележките по ремонтите посредством наказания. Именно това е повода строителят, който трябваше да построи първото обособеното трасе за градския превоз в София да бъде заменен. Тъй като възлагането, което беше направено, беше забавено, съобщи Крусев.
„ В плана има 6 перона и слагане на деалинатори, които да разделят градския превоз от автомобилното трасе. Това възлагане е направено юли месец. До момента строителят е направил пероните и част от деалинаторите, само че качеството, което се демонстрира и което ние направляваме всекидневно, демонстрира, че то не са на нужното равнище. Направени са лабораторни проучвания, които удостоверяват тези изказвания. “, сподели Крусев. По думите му при направеното изпитване в УАСГ самите плочки са посочили недобра резистентност на атмосферни условия по-конкретно на заледяване и на превалявания и материалите изобщо не бяха позволени да бъдат сложени на обекта на Константин Величков.
„ Софинвест “ ще доизпълни плана, с цел да може до края на годината градския превоз да се възвърне в обособеното трасе.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР